Хлібопекарське обладнання Кумкая
Україна, м. Київ, вул. Урлівська, 36, оф. 136
E-mail:

 

У сучасному світі печі мають велике значення і є одним з важливих технологічних інструментів. За допомогою багатоярусної печі ви зможете випікати хліб, торти, кондитерські вироби. Хлібозаводи, пекарні- це не тільки робота з тістом, це ще й приготування різних видів солодощів і та не солодких страв, і в цьому вам допоможе багатоярусна піч. Крім цього, більшість людей, які особливо стежать за своїм станом здоров'я, також вдаються до приготування різних страв в печі (в духовці). Тому в кожному будинку повинна бути хороша піч.

Багатоярусні печі - одні з найбільш використовуваних професіоналами модель печі. В побуті такими печами не користуються, так як ці печі мають великі розміри (параметри) і містять у собі кілька ярусів. На кожному з її ярусів можна приготувати різні види страв, випічок, через це вона є найбільш вигідною моделлю. Як правило ресторани, кафе, пекарні, хлібозаводи, кондитерські фабрики користуються саме цією моделлю печі.

 Які особливості багатоярусної печі?

Найважливішою особливістю є те, що ця модель печі може приготувати різні види страв і випічок одночасно. І це дозволяє істотно економити час. Економія часу має велике значення для великого виробництва. Тому багатоярусна піч (подовая печь) є дуже популярною на харчових підприємствах. Ще однією істотною особливістю є те, що ця модель печі готує ваші продукти якнайкращим чином і вони ніколи не будуть сирими. Запорукою повної готовності страви є те, що тепло розподіляється рівномірно по всій печі. Крім того, готуючись в одній печі на різних полицях, запах і смак ваших страв і випічок ніколи не змішаються. Полиці (плитки) цієї моделі печі зазвичай робиться з каменю. І це допомагає рівномірно приготувати страву або випічку. Але таким печам, як правило, віддають перевагу, виробництва, які займаються хлібобулочним виробами.

Переваги багатоярусної печі

Багатоярусні печі надзвичайно вигідні у багатьох відношеннях. Це перевага для великих виробників, які дуже цінують час. Якщо не було б багатоярусної печі, то довелося б чекати готовності кожної страви і випічки окремо. Але з її допомогою ви можете приготувати 4-5 страв одночасно. Другою перевагою є не велике споживання електроенергії. Багатоярусна піч (подовая печь) допомагає значно заощадити електрику завдяки приготуванню декілька страв одночасно. Третьою перевагою є те, що ця піч є компактною, не займає багато місця і це теж є плюсом для виробничих підприємств. Адже установка декількох печей окремо зайняла б набагато більше простору.

Ціни на багатоярусні печі

Безліч фірм та компаній займаються продажем багатояруснихих печей і ціни відповідно до різних факторів змінюються. Кількість ярусів у печі є найбільш важливим фактором. У міру збільшення кількість ярусів, відповідно збільшується і ціна. Багатоярусні печі на відміну від звичайних печей є дорожчі за вартістю. Але не дивлячись на це все, ця модель печі, є необхідністю кожного виробника.

 

Знижки на хлібопекарське обладнання
×
Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×