Обладнання для хлібопекарень
Персонал, який буде працювати в пекарнях, повинен знати всі особливості і функції обладнання і як ним користуватися. Хлібопекарні, які надають професійні послуги, повинні купувати якісну техніку. Навіть найдрібніші процеси в пекарнях повинні бути обладнані професійним обладнанням.
Все обладнання має різні функції, види, моделі, які призначені для різних видів робіт. Просування хлібопекарень в області випічки і отримання високоякісної продукції - все це завдяки новітньому обладнанню. І для успішного виробництва потрібне обладнання з хорошими функціональними характеристиками і високою потужністю.
Навіть найменші пекарні виробляють в день хоча б 200 одиниць хліба. І це означає, що використовується близько 40 кг борошна і тіста. Але є хлібопекарні, де набагато быльша кількість продажів борошняних виробів і на такому виробництві повинне бути професійне обладнання.
Яке обладнання повинне бути в пекарнях і яка повинна бути його робоча ємність?
Обладнання потрібно обирати вираховуючи об'єми вашого виробництва.
Для початку обирають борошнопросіювальну машину, потім тістомісильну машину або міксер. Після цього готове тісто в спеціальному обладнанні зважується, ділиться і формується в округляючій машині. Наступний етап – це випічка. На цьому етапі найважливішим і необхідним обладнанням є печі, які відіграють велику роль в приготуванні хліба та інших борошняних виробів. Потрібні печі, які поширюють тепло всередині для рівномірного випікання хліба. Вони повинні бути виготовлені з високоякісних матеріалів. Печі доступні в різних розмірах. Таке обладнання здатне за один раз випікати 300 одиниць хліба. Печі працюють без жодних збоїв.
","s&;�H�X