Блог компанії Кумкая-Україна

Обладнання для хлібопекарень

 Обладнання для хлібопекарень

Відкриття підприємтсва по виробництву борошняних виробів не проста робота. Потрібна велика кількість професійного обладнання для випічки, без якого не можлива робота хлібопекарень. З цієї причини, потрібно придбати повний склад обладнань. Оскільки робота всіх машин синхронізована між собою, рекомендують купувати всю лінійку обладнання. Найпершим необхідним обладнанням є борошнопросіювальна машина. Без просіювання борошна подальша робота неможлива. Потім необхідно придбати тістомісильну машину, промисловий міксер, тістоділильну машину і піч для випічки.

Як потрібно правильно обирати тістомісильну машину для хлібопекарень?

Тістомісильна машина є одним з необхідних обладнань в хлібобулочному виробництві. Після борошнопросіювача очищене борошно потрапляє до тістомісильної машини, де відбувається заміс тіста. Тістомісильна машина повинна бути обрана відповідно до компонентів, що підлягають змішуванню. Спіральний тістоміс є одним із популярних моделей. Об'єм виробництва також відіграє важливу роль у виборі тістомісильної машини.

Вибір тістоділильної машини для хлібопекарень

Завдання тістоділильної машини-це поділ тіста на рівні шматочки. І завдяки цьому весь хліб виходить однакового розміру. Це необхідне обладнання у хлібопекарні, адже самостійно людина не в силах ділити велику кількість тесту на рівні шматки за короткий час.

Вибір промислових печей для хлібопекарень

Випікання хліба-це останній етап процесу випічки. Обирайте піч, яка не буде займати багато місця і яка здатна рівномірно випікати борошняні вироби. Саме ротаційні печі мають таку функцію . Також, багатоярусні печі дуже функціональні, адже в них можливо випікати одночасно різні страви на різних ярусах. Ємність печі, розмір і модель впливають на ціну печі також.

z;��X
0
PDF-Каталог