Блог компанії Кумкая-Україна

Ротаційні печі в Україні

 Ротаційні печі в Україні

За останні роки хлібобулочна сфера швидко розвивається і просувається вперед. Довгі роки хліб випікали тільки в кам'яних печах, які працювали на дровах. На заміну їм прийшли газові печі. Сьогодні можна зустріти газові та електричні печі одночасно. У печей нового покоління підвищена потужність. Найбільшою технологією в цій сфері є ротаційні печі. Вони дуже поширені на ринку України і можна зустріти різні моделі цих печей.

Які технічні характеристики ротаційних печей?

Великою перевагою цих печей є рівномірне поширення тепла по всій камері. З малою тепловіддачею вона здатна приготувати велику кількість хліба, при невеликій затраті електроенергії. Ротаційні печі мають систему циркуляції, завдяки якій досягається рівномірне пропікання борошняних виробів.

Такі печі можна легко розмістити в пекарнях і кондитерських. Крім того піч обладнана колесами, що допомагає переміщати обладнання з легкістю. Спереду печі облаштовані лампами для освітлення продукції.

На сьогоднішній день і зовнішній вигляд обладнання теж має значення, адже покупці бажають купувати обладнання з гарним дизайном.

Ці печі працюють за допомогою палива, газу і електрики, залежить від переваги покупця. Ця піч є надійним і безпечним обладнанням. Всі моделі і види цих печей доступні на ринках України.

0
PDF-Каталог