Хлібопекарське обладнання Кумкая
Україна, м. Київ, вул. Урлівська, 36, оф. 136
E-mail:

Дозатори для змішування рідин

Дозатор для води SDM50

Дозатор для води SDM50
  • Потужність мережі (В): 220
  • Габарити: 210х287х95
  • Висота машини (мм): 210
  • Ширина машини (мм): 287
  • Глибина машини (мм): 95

Дозатори для змішування рідин відносяться до розряду допоміжного хлібопекарського обладнання. Їх наявність не є обов'язковою для роботи хлібопекарні або кондитерської. Але, в той же час, їх застосування дозволяє істотно спростити виробничий процес та покращити якість продукції.

 

Конкуренція на ринку кондитерських та хлібобулочних виробів дуже серйозна, і для того, щоб підприємство було успішним, необхідно докласти чимало сил. Зокрема, дуже багато міні пекарнь створюють свою клієнтську базу завдяки оригінальним і ексклюзивним рецептами. Розробляються рецептури для спеціалізованої продукції з вираженими особливостями. Наприклад, сьогодні дуже затребувані хлібобулочні вироби для людей, що стежать за своєю вагою або страждають на діабет. Великим попитом користується продукція з додаванням злакових, горіхів або родзинок. І для того, щоб покупець не розчарувався і завжди отримував хліб і булочки бажаного смаку і аромату, необхідно найсуворіше дотримання рецептури. А найскладніше в цьому, це дотримати необхідної пропорції рідких інгредієнтів, для чого і служать дозатори рідини.

 

Переваги використання дозаторів для змішування рідини.

 

Навіть вдома на кухні, коли господиня пече хліб, булочки або пиріжки, не завжди вдається з першого разу правильно відміряти пропорції рідких інгредієнтів. А коли мова йде про промислові масштаби, навіть якщо це міні пекарня з досить скромним обігом, дотримання пропорцій рідин без спеціального обладнання є вкрай проблематичною. Це дуже відповідальна і одночасно монотонна робота, а втрата пильності із-за втоми або недбалості, приводить до браку. Дозатори для змішування рідин легко вирішують цю проблему. Участь людини зводиться до вказівки необхідного обсягу рідини, її температури, далі обладнання працює самостійно.

 

Як працює дозатор для змішування рідин.

 

В основу роботи різних дозаторів покладена одна і та ж схема, рідина надходить в дозувальний вузол, який відміряє потрібну кількість за вагою чи об'ємом. Потім відміряна рідина надходить у розвантажувальний клапан, а далі в діжу тістоміса або міксера де замішують тісто.

 

Дозатор для змішування рідини з виміром об'ємного типу більш поширений варіант. Він з високим ступенем точності вимірює необхідну кількість рідких інгредієнтів.

 

Дозатори з виміром вагового типу більш ефективні в тому випадку, якщо рідина дуже густа і в'язка. Також ваговій принцип використовується в дозаторах, призначених для дозування як рідких, так і сипучих інгредієнтів, наприклад, борошна.

 

Крім того, дозатор для змішування рідин може контролювати температуру води що подається в тісто, для чого змішується гаряча і холодна вода. В залежності від вимог виробничого процесу дозатори для рідини і борошна можуть працювати в безперервному або порційному режимі.

×
Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×