Хлібопекарське обладнання Кумкая
Україна, м. Київ, вул. Урлівська, 36, оф. 136
E-mail:

Тісторозкатувальні машини

Відвідувачам піцерій, ресторанів і кафе дуже подобається спостерігати, як готуються їхні страви. Особливо ефектно і навіть заворожуюче виглядає процес розкачування тіста для піци, виконуваний справжнім професіоналом. Це підноситься як спектакль, рухи майстра дуже легкі, все робиться вільно без напруги. Але ті, хто намагався розкачувати тісто, знають, що це далеко не просто. Буває складно досягти рівномірної товщини всього пласта, уникнути розривів і не рівних країв. Тому хлібопекарні, кондитерські, цехи з виробництва напівфабрикатів піци, вареників, а також кухні підприємств громадського харчування оснащуються таким обладнанням як тісторозкатки або машинами для розкачування тіста.

 

Тісторозкаточна машина – сучасна альтернатива качалці.

 

Тісторозкатувальні машини це допоміжне хлібопекарське обладнання, розроблене для автоматизації процесу розкачування тіста. Застосування тісторозкатки гарантує завжди відмінний результат. Тісто розкачується до заданої товщини рівномірно і дуже швидко. Участь людини зводиться до мінімуму, полегшується праця пекарів-кондитерів, виключається можливість помилки і псування заготовок із-за втоми або недбалості працівників. Все це призводить до більш високої і стабільної якості продукції, а також можливості в рази збільшити продуктивність і налагодити безперебійне цілодобове виробництво.

 

Види тісторозкачувальних машин.

 

Асортимент тісторозкаток надзвичайно великий, так як це обладнання широко використовується як в побуті, так і на великих підприємствах з вельми солідними обсягами виробництва.

 

Дуже спрощено машини для розкачування тіста можна розділити на повністю автоматичні, напівавтомати і ручні.

 

Ручні тісторозкатувальні машини найчастіше купують або для приватного користування, або на кухні підприємств громадського харчування або хлібопекарні та кондитерські з не великим оборотом. Як правило, механічні тісторозкатки з ручним приводом це просте і надійне в використанні обладнання настільного типу. Для їх роботи не потрібно електроенергії або палива, в дію обладнання приводить оператор, натискаючи на ручку ручного приводу. Тісто розкачується між двома валами, регулюючи відстань між якими можна отримати більш тонкий або товстий пласт.

 

Напівавтоматичні тісторозкатки більш продуктивні, тісто подається вручну, розкачані пласти так само прибирає оператор. Напівавтоматичні машини для розкачування тіста можуть бути як настільними, так і підлоговими.

 

Автоматичні машини для розкачування тіста мають найвищий показник продуктивності, при цьому вони безшумні і не вібрують під час роботи. Переважно це підлогові моделі, які легко інтегрувати в автоматичну лінію з виробництва хлібобулочних або кондитерських виробів. Участь людини зводиться до вказівки параметрів, для чого використовується сенсорна панель управління. Дуже часто автоматичні тісторозкатки мають такі додаткові функції, як присипка борошном, нарізання тіста або згортання розкачаного шару.

Знижки на хлібопекарське обладнання
×
Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×