Хлібопекарське обладнання Кумкая
Україна, м. Київ, вул. Урлівська, 36, оф. 136
E-mail:

Пристрій , який в наші дні присутній в кожному домі. Це один з таких приладів кухні, який зменшить обсяг роботи і заощадить час. Це побутова техніка, яка має давню історію і є незамінним помічником для кожної господині.

Кухонний міксер (тестомес) вперше був створений Фредом Осіоусом в 1910 році. Та незважаючи на багатолітній прогрес, він і до сьогоднішнього дня зберіг свою основну функцію і відіграє не мале значення в нашому побутовому житті. Основна ціль міксера – перемішування компонентів для створення однорідної маси. Він змішує речовину будь-якої консистенції, особливо тісто для хлібобулочних та кондитерських виробів.

Вибір міксера справа не з простих, адже зараз існує  безліч моделей, різних видів, форм та кольорових гам міксерів, що ускладнює вибір будь-якої домогосподарки.

Домашні міксери, зазвичай, ручного типу. Вони найбільш популярні серед господарок, використовуються для домашньої випічки невеликого об’єму, зручні та мають багато швидкісних режимів. Професійні міксери, для кондитерських та пекарень,  більш функціональні та мають складнішу конструкцію.

 

Переваги використання міксеру

 

Міксер це той прилад, який повинен бути в кожному домі. Для господинь, які часто печуть хліб та кондитерські вироби, він просто незамінний помічник. І завдяки йому немає потреби замішувати тісто руками, за вас це зробить міксер. А ще, заощадить ваш час та допоможе у приготуванні смачної іжі за короткий термін.

 

Ціни на кухонний міксер (тестомес)

 

Ціна на кухонний міксер (тестомес)  залежить від моделі та торгової марки. Ручні міксери є найбільш доступними та вигідніми за ціною. Більш дорожчими будуть міксери з чашою. На ціну таких моделей впливають такі фактори, як ємність змішувача і потужність. Існують також найдорожчі за ціною моделі міксерів, які задієні кухарями в масштабному виробництві. Такі міксери використовуються кожного дня, вони потужні та швидкі, що забезпечує високій рівень продуктивності та безперебійну роботу.

 

Для чого потрібен промисловий міксер?

 

Промисловий міксер, на відміну від побутового, відрізняється великим об'ємом і потужністю. Такі моделі використовують на виробництвах. Ці міксери дуже об’ємні і завдяки цьому можна змішувати тісто у великій кількості. Промисловий міксер не використовується для замішування дуже твердих компонентів та тіста, адже це може погіршити функціонування приладу. Тісто дуже густої консистенції замішується в тістомішалці.

При купівлі міксера, зверніть увагу матеріал, з якого вироблений пристрій, він обов’язково повинен бути з нержавіючої сталі. Якщо це буде іржавіючий матеріал, це принесе шкоду вашим клієнтам і їх здоров'ю.

Знижки на хлібопекарське обладнання
×
Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×