Хлібопекарське обладнання Кумкая
Україна, м. Київ, вул. Урлівська, 36, оф. 136
E-mail:
Кількість борошна (кг)
Споживана потужність (кВт)
Маса машини (кг)

Борошнопросіювачі

Борошнопросіювач ELM 50

Борошнопросіювач ELM 50
  • Споживана потужність (кВт): 1,1
  • Габарити: 1580х550х700
  • Висота машини (мм): 1580
  • Ширина машини (мм): 550
  • Глибина машини (мм): 700
  • Кількість борошна (кг): 50
  • Маса машини (кг): 80

Борошнопросіювач ELM 250

Борошнопросіювач ELM 250
  • Споживана потужність (кВт): 2,5
  • Габарити: 1650х1330х1000
  • Висота машини (мм): 1650
  • Ширина машини (мм): 1330
  • Глибина машини (мм): 1000
  • Кількість борошна (кг): 250
  • Довжина додаткового шнека (мм): 4000
  • Маса машини (кг): 320

Борошнопросіювач ELM 500

Борошнопросіювач ELM 500
  • Споживана потужність (кВт): 3
  • Габарити: 2250х1330х1000
  • Висота машини (мм): 2250
  • Ширина машини (мм): 1330
  • Глибина машини (мм): 1000
  • Кількість борошна (кг): 500
  • Довжина додаткового шнека (мм): 4000
  • Маса машини (кг): 360

Борошнопросіювач ELM 750

Борошнопросіювач ELM 750
  • Споживана потужність (кВт): 4
  • Габарити: 2650х1330х1000
  • Висота машини (мм): 2650
  • Ширина машини (мм): 1330
  • Глибина машини (мм): 1000
  • Кількість борошна (кг): 750
  • Довжина додаткового шнека (мм): 4000
  • Маса машини (кг): 400

Просіювання борошна один з найважливіших етапів приготування смачної та якісної випічки, який ніяк не можна ігнорувати. І не тільки тому, що можливо виявити в булочці або хлібі сторонній предмет. Без просіювання врази погіршується якість продукції, м'якушка не буде такою повітряною і пористою як потрібно. Так відбувається із-за того, що під час зберігання борошно неминуче спресовується, накопичує вологу з навколишнього середовища, або навпаки, пересихає. Коли ж борошно просівають, воно насичується киснем, і здобуває необхідний рівень вологи. Як результат, процеси бродіння проходять більш інтенсивно, тісто краще дозріває.

 

Сам процес просіювання досить важкий фізично і в умовах промислового виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, доцільно застосування спеціального обладнання – борошнопросіювачів.

 

Машини для просіювання борошна або борошнопросіювачі здатні працювати в безперервному режимі, максимально ефективно просіваючи великі обсяги борошна. Для того що б обробити 50кг борошна, борошнопросіювачу буде потрібно близько двох хвилин.



Види машин для просіювання борошна.

 

На сьогодні на ринку хлібопекарського обладнання представлені машини для просіювання борошна з вібраційним і відцентровим принципом роботи з ручною або автоматизованою подачею борошна.

 

Вібраційні борошнопросіювачі найчастіше можна побачити в міні-пекарнях, підприємствах що займаються виробництвом макаронних виробів або напівфабрикатів з тіста, піцеріях і т. д. Їх відрізняє порівняно невелика продуктивність і компактні розміри. В основу роботи таких машин для просіювання покладений той же принцип, що і при просіюванні вручну. Борошно подається на плоске сито, яке вібрує, здійснюючи зворотно-поступальні рухи, таким чином, просіваючи борошно.

 

Борошнопросіювачі з відцентровим принципом просіювання призначені для підприємств з великим оборотом. Вони дуже продуктивні, потужності деяких з моделей достатньо для того, що б 3500 кг борошна обробити протягом години. Просіювання борошна у відцентрових борошнопросіювачах відбувається наступним чином. Борошно засипають в бункер, з якого шнековий гвинт подає його на сито, сам процес просіювання відбувається за допомогою обертових щіток.

 

Для того що б зменшити частку ручної праці і забезпечити безперебійну роботу обладнання, борошнопросіювачі з високою продуктивністю оснащуються автоматичними пристроями для подачі борошна. Таким чином, машина для просіювання борошна може ставати частиною автоматичної лінії по виробництву хлібобулочних виробів.

 

Для підвищення ефективності роботи і запобігання пошкодження сита, борошнопросіювачі оснащуються пристроями, які уловлюють металеві або особливо великі частинки. Як правило, обладнання поставляється з двома видами сит з великими і дрібними отворами, призначеними для грубого і тонкого очищення борошна.

Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×