Хлібопекарське обладнання Кумкая
Україна, м. Київ, вул. Урлівська, 36, оф. 136
E-mail:
Площа випічки (м2)
Споживана потужність (кВт)

Автоматичні подові хлібопекарні лінії

У хлібопекарській галузі дуже важливо запропонувати покупцеві такі вироби, які підкорили б його своїм смаком і ароматом. Для чого впроваджуються нові, ексклюзивні рецепти, орієнтовані на здорове та спеціальне харчування. Випічка потрапляє на прилавки ще тепла з чудовою хрусткою скоринкою, або в зручній розфасовці, запакована і нарізана. Вживаються все нові кроки, розраховані на залучення клієнтів. Зокрема, виробники хлібопекарського обладнання прагнуть розробити технології, які були б найбільш близькі до старовинних методів випікання. І одним з дуже популярних рішень стали автоматичні хлібопекарські подові лінії. Сьогодні все частіше до встановлення автоматичних хлібопекарських ліній вдаються не тільки великі хліб комбінати, але і приватні міні пекарні та кондитерські.

 

Подова хлібопекарська піч – хліб як у бабусі.

 

Основою автоматичної подової хлібопекарської лінії є подова піч, при розробці її конструкції були взяті основні принципи старовинних печей. Так для випікання продукції використовуються поди, яруси з металу або кераміки. Металеві поди припускають випікання продукції в формах чи на листах, а керамічні дозволяють укладати заготовки безпосередньо на їх поверхню. Так само як і в старовинній печі, під розігрівається до певної температури, після чого на нього у формі або без укладаються вироби з тіста. Як результат, випічка має той самий, знайомий багатьом з дитинства аромат і смак. Але, на відміну від старовинних печей, сучасні подові печі дуже прості у використанні, працювати з ними комфортно і безпечно. Електронні або електромеханічні панелі керування дозволяють безпомилково регулювати температуру так, що б вироби ідеально пропеклися і не підгоріли. Наявність парогенератора позбавить від необхідності додаткових дій, що б отримати чудову глянсову скоринку і не пересушити випічку.

 

Автоматичні хлібопекарські подові лінії Кумкая

 

Кумкая це один з найбільш відомих і перевірених часом постачальників обладнання для хлібопекарень. Секрет успіху компанії криється в кропіткому вивченні самих нових тенденцій в хлібопеченні і сміливе впровадження прогресивних новинок. Автоматичні хлібопекарські подові лінії Кумкая дозволяють використовувати самі недорогі і доступні види палива, такі як природний газ, зріджений нафтовий або природний газ, мазут, дизельне паливо, горіхова шкаралупа і т. д. Просте сенсорне управління і багатомовний інтерфейс спрощують користування та контроль над процесом випікання. Для обслуговування всієї лінії достатньо 1 – 2 чоловік у зміну.

 

Автоматична подова лінія включає в себе наступне обладнання: машина попереднього завантаження, конвеєрна стрічка для завантаження піддонів, автоматичний завантажувач і розвантажувач, подові печі (їх може бути кілька), конвеєрна стрічка вивантаження і охолодження продукції.

Автоматична подова хлібопекарська лінія OT270 (6 ярусна – одинарна, 27 м2 площа випічки)

Автоматична подова хлібопекарська лінія OT270 (6 ярусна – одинарна, 27 м2 площа випічки)
  • Довжина (мм): 11420
  • Ширина (мм): 2650
  • Висота (мм): 3400
  • Площа випічки (м2): 27
  • Споживана потужність (кВт): 13,5
  • Вид пального: газ, дизель, пелети

Автоматична подова хлібопекарська лінія OT270 (6 ярусна - подвійна, 54 m2 площа випічки)

Автоматична подова хлібопекарська лінія OT270 (6 ярусна - подвійна, 54 m2 площа випічки)
  • Довжина (мм): 11420
  • Ширина (мм): 5300
  • Висота (мм): 3400
  • Площа випічки (м2): 54
  • Споживана потужність (кВт): 16
  • Вид пального: газ, дизель, пелети

Автоматична подова хлібопекарська лінія OT270 (6 ярусна – потрійна, 81 m2 площа випічки)

Автоматична подова хлібопекарська лінія OT270 (6 ярусна – потрійна, 81 m2 площа випічки)
  • Довжина (мм): 11500
  • Ширина (мм): 14640
  • Висота (мм): 3400
  • Площа випічки (м2): 81
  • Споживана потужність (кВт): 19,5
  • Вид пального: газ, дизель, пелети
Знижки на хлібопекарське обладнання
×
Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×