Хлібопекарське обладнання Кумкая
Україна, м. Київ, вул. Урлівська, 36, оф. 136
E-mail:
Напруга живлення (Вт/фаза/Гц)
Компресор (кВт)
Бак для води (л)
Порожній бак (кг)
Потужність охолодження (л/хв)

Охолоджувачі води

Охолоджувач води KSC-300

Охолоджувач води KSC-300
  • Напруга живлення (Вт/фаза/Гц): 220/1/50
  • Компресор (кВт): 0,95
  • Розмір (діаметр х висота) (см): 80х175
  • Бак для води (л): 300
  • Порожній бак (кг): 150
  • Потужність охолодження (л/хв): 80 л/1°C

Охолоджувач води KSC-600

Охолоджувач води KSC-600
  • Напруга живлення (Вт/фаза/Гц): 220/1/50
  • Компресор (кВт): 0,95
  • Розмір (діаметр х висота) (см): 95х205
  • Бак для води (л): 600
  • Порожній бак (кг): 192
  • Потужність охолодження (л/хв): 100 л/1°C

Охолоджувач води KSC-900

Охолоджувач води KSC-900
  • Напруга живлення (Вт/фаза/Гц): 380/3/50
  • Компресор (кВт): 1,50
  • Розмір (діаметр х висота) (см): 115х205
  • Бак для води (л): 900
  • Порожній бак (кг): 255
  • Потужність охолодження (л/хв): 150 л/ 1°C

У хлібопекарському бізнесі не припустима ситуація коли тісто погано підходить, не дозріває або навпаки, перебродило. Адже це неминуче призведе до не якісної продукції, не придатної до продажу. Такі хлібобулочні вироби не можна пропонувати покупцеві, інакше постраждає репутація виробника і виправити положення буде вкрай важко. Тому дотримання оптимальних умов для бродіння і дозрівання тіста на всіх етапах приготування дуже важливо. Зокрема необхідно дотримувати температурний режим під час замісу тіста, для чого використовується вода певної температури. І якщо в домашніх умовах господині користуються інтуїцією та досвідом, то для підприємств необхідно спеціальне обладнання – охолоджувачі води.

 

Функції охолоджувачів води.

 

Температуру тіста необхідно контролювати протягом усього процесу замісу, а по закінченні вона повинна бути в межах 28-30 градусів. Саме така температура є оптимальною для бродіння і дозрівання тіста.

 

При більш низькій температурі тісто буде занадто вологим і липким, воно буде розпливатися і погано тримати форму. Все це відбувається через занадто повільне протікання процесів бродіння тіста.

 

Перегріте тісто буде не еластичним, сухим і щільним, в результаті чого випічка вийде з тонкою, але твердою і блідою скоринкою, а м'якуш буде грубим і недостатньо об'ємним. До такого результату призводить занадто швидке дозрівання тіста ще до того, як його відправлять випікатися.

 

Застосування охолоджувача води дозволяє легко вирішити проблему оптимальної температури тіста і, в кінцевому підсумку, забезпечить високу якість випічки.

 

Як працює охолоджувач води Кумкая.

 

Охолоджувачі води Кумкая відрізняються простотою у використанні та догляді, вони надійні і безпечні, можуть легко інтегруватися в автоматичну хлібопекарську лінію.

 

Компанія Кумкая випускає охолоджувачі води циліндричної форми, завдяки чому устаткування займає менше місця, навіть якщо призначено для охолодження великого об'єму води. Як і інше обладнання для хлібопекарні Кумкая, охолоджувачі для води виконані із спеціальної нержавіючої сталі, основні якості якої це гігієнічність і довговічність.

 

В залежності від потреб виробництва можна вибрати охолоджувачі води об'ємом від 100 до 900 літрів. Під час першого ввімкнення після установки обладнання охолоджує воду протягом 12 годин. А при подальшому використанні достатньо 15 хвилин, щоб охолодити до зазначеної температури будь-який об'єм води. Робота охолоджувача повністю автоматизована, після вказівки параметрів температури втручання людини не потрібно. Позначена кількість води необхідної температури буде автоматично подаватися на заміс тіста. При будь-яких можливих неполадках, система безпеки обладнання зупинить його роботу, таким чином, виключається можливість нещасних випадків або збоїв в роботі.

Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×