Хлібопекарське обладнання Кумкая
Україна, м. Київ, вул. Урлівська, 36, оф. 136
E-mail:

 * Гарантійні зобов'язання на виконані роботи діють терміном 1 рік за умови проведення щомісячного ТО.

Обов'язковою умовою монтажу хлібопекарського обладнання є попередня підготовка приміщення і комунікацій.

Ключові вимоги:

  • Необхідно щоб підлога була ідеально рівна і з достатнім запасом міцності, що дозволить їй витримати вагу встановлюванного обладнання.
  • Під подові та ротаційні печі необхідно укласти підлогове покриття з термостійких, не горючих матеріалів.
  • Можливість виведення каналізації під дренаж в підлозі. Місце виводу вказується індивідуально для кожної моделі у технічному описі.
  • Електроживлення до стаціонарного обладнання підводиться зверху до пульта управління.
  • Підведення води до стаціонарного обладнання здійснюється зверху до стрижня клапана в точності дотримуючись місця, зазначеного в технічній документації. Вода повинна проходити попередню підготовку за допомогою використання системи пом'якшення.
  • При встановленні печей необхідно передбачити місце для виходу паровідвідної труби на вулицю/на покрівлю.
  • Необхідно передбачити наявність місця для стоку конденсату з паровідвіднії труби в каналізацію.

Для отримання більш детальної інформації дзвоніть за телефонами

  • Яжук Сергій
  • Яжук Сергій
    Тел.: (067) 383 85 20
    E-mail:
  • Озтурк Сулейман
  • Озтурк Сулейман
    Тел.: +90 (506) 864 31 07
    E-mail:

Наші сервісні інженери проведуть оцінку приміщення і складуть перелік необхідних підготовчих робіт. При замовленні прорахунку пекарні, вимоги до приміщення будуть оформлені на етапі підбору обладнання та оформлення креслень його розміщення.

Строки і вартість монтажу вказуються без урахування підготовчих робіт і додаткових матеріалів та запчастин.

Сервісна служба працює цілодобово без вихідних. При потребі, звернувшись в нашу компанію, ви можете замовити разові роботи по обслуговуванню обладнання.

Знижки на хлібопекарське обладнання
×
Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×