Блог компанії Кумкая-Україна

Як планувати обсяги виробництва пекарні

При запуску пекарні одне з найголовніших питань - це «скільки?». Скільки випікати багетів, хліба, пиріжків, щоб отримувати планову виручку і уникнути відсотка високої утилізації. На всі ці питання відповідає такий інструмент, як виробнича програма. Це програма, яка дозволяє планувати обсяги продукції, що випікається. Сьогодні ми хотіли б поділитися...
Продовжити читання
0
  1409 переглядів

ТОП-10 кроків для відкриття пекарні

  Пекарні - це один з найпопулярніших трендів останніх років. Бум в цьому сегменті безпосередньо пов'язаний зі зміною культури споживання хліба і хлібобулочних виробів, люди все частіше віддають перевагу свіжої авторської випічці, а не дешевої продукції з використанням хімічних добавок! Крок 1: пошук потрібної локації Яким має бути місце, де л...
Продовжити читання
0
  1978 переглядів

Формування асортименту і викладки випічки

  Крім реклами, двигуном торгівлі є привабливе оформлення асортименту, яке притягує погляд і викликає бажання негайно спробувати продукцію. Якщо ви тільки відкрили пекарню або плануєте розширювати бізнес, приділіть особливу увагу цьому фактору. Продумане формування асортименту і викладка випічки дозволить підвищити коефіцієнт споживчої лояльно...
Продовжити читання
0
  1816 переглядів

Пекарня в житловому будинку: проблеми та їх вирішення

Багато пекарень відкривається в спальних районах і розташовується в житлових будинках. Іноді трапляється, що пекарня на першому поверсі багатоквартирного будинку доставляє незручності мешканцям. Що буде, якщо не звертати уваги на скарги, як вийти з конфліктної ситуації і як мінімізувати можливий негатив ще на етапі вибору приміщення - в статті нижч...
Продовжити читання
0
  1859 переглядів

Який хліб найбільший корисний

Про користь хліба написано багато. Він давно став невід'ємною частиною раціону дорослої людини і дає відчутну підтримку організму. Завдяки вітамінам, що входять до складу, макро- і мікроелементів він здатний підтримувати імунітет, поліпшувати травлення, дарувати таку необхідну нам енергію. Який хліб найкорисніший? На що звернути увагу? Найкорисніши...
Продовжити читання
0
  1120 переглядів

Міні пекарні - найбільший поширений формат

Міні-пекарні - це компактні пекарні неповного циклу, які не потребують великих вкладень для відкриття. Часто міні-пекарні мають торгівельну зону або вікном видачі (що цілком актуально в період карантину). Міні-пекарню можна відкрити будь-де, однак завжди необхідна система вентиляції і достатня підведена потужність. Міні-пекарня - це той вид бізнесу...
Продовжити читання
0
  1530 переглядів

Розподіл асортименту пекарні за категоріями

  Це дає повну картину системи споживання продукції покупцями пекарні. Аналізуючи питому вагу кожної категорії, ми розуміємо, які товари користуються попитом. І, відповідно, розробляючи новинки, зможемо представити позицію, яка буде користуватися максимальним попитом. У пекарні представлено кілька категорій продукції. Якірний продукт - хліб. Й...
Продовжити читання
0
  1366 переглядів

Збільшення продажів пекарні: апселлінг і кросселінг.

Продажі можна збільшити за рахунок збільшення потоку покупців і збільшення середнього чека. Збільшення числа покупців досягається за рахунок проведення маркетингових активностей, що вимагає додаткових інвестицій, причому, якщо маркетинг не спрацює, ми втратимо в операційного прибутку. Кросселлінг - це продаж додаткових товарів, що призводить до збі...
Продовжити читання
0
  1516 переглядів

Вибір франшизи пекарні

Щоб зрозуміти, чи серйозна компанія-продавець франшизи, і вирішити, чи варто розвивати співпрацю з нею, під час переговорів рекомендуємо прояснити для себе п'ять питань. 1) Скільки власних точок у майбутнього партнера? Від цього залежить, яку підтримку ви отримаєте на старт спільного бізнесу. На ринку франчайзингу присутні як гравці, які не мають ж...
Продовжити читання
0
  1008 переглядів

Вибір технолога - запорука успіх пекарні.

Технолог громадського харчування - це фахівець з розробки, виробництва, реалізації та контролю якості кулінарної та кондитерської продукції, обслуговування споживачів і надання послуг в якості технолога в підприємствах громадського харчування. Якщо говорити про невелику пекарню, то потрібен не просто технолог, який може сам все добре зробити ручкам...
Продовжити читання
0
  1247 переглядів

Що таке трафік і як зрозуміти чи достатній він?

Існує безліч випадків, коли трафік на годину перевалює за позначку в 1500 людей, а виручка пекарні не росте. Як зрозуміти, що не так? Трафік ділиться на три основні групи в залежності від конверсії. Самі низько ефективні види трафіку. Пересадочний трафік. Це швидкий трафік, який навіть на відео виглядає, як при прискореної перемотування. Його мінус...
Продовжити читання
0
  1211 переглядів

Як домогтися максимального ефекту від вхідної групи пекарні?

Існує підтверджена досвідом статистика, що фасад дає вам 50% трафіку в пекарню. Це означає, що якщо зовнішній вигляд вашого закладу не відображає сервіс, який ви пропонуєте, і рівень продукції, то можна бути впевненим, що до вас зайде тільки половина із запланованих вами гостей. Про те як уникнути цього сумного факту мова піде далі. Фасад. Це перше...
Продовжити читання
0
  966 переглядів

З чого почати аналіз ринку пекарень в вашому місті?

Все залежить від цілей, які ви перед собою ставите. Можна провести побіжний аналіз, а можна більш глибокий. Про останній ми поговоримо нижче. 1. Як розрахувати ємність ринку? Для цього ви відкриває доступний пошуковик і знаходите всі пекарні в місті. Дізнаєтеся скільки проживає в місті людина. І ви розумієте на скільки чоловік припадає одна пекарня...
Продовжити читання
2
  1659 переглядів

На що звертати увагу при виборі приміщення для пекарні.

Це дуже важливе питання, яке вимагає розбору на пункти, тому не будемо втрачати час і перейдемо відразу до справи. Електрика Перш за все - комунікації. Найбільш підходяща потужність для пекарні, щоб не доводилося вимикати холодильник коли включаєш піч, 30-35 кВт. З'ясувати цей момент можна безпосередньо у власника приміщення, запросивши технічний п...
Продовжити читання
0
  1396 переглядів

Бізнес-план міні-пекарні для випічки хліба без розрахунків

Незрозуміло у що перетворитися наше життя, якщо з неї раптово прибрати хліб. В наслідок цього він є в меню буквально кожної людини. Цей продукт часом є основою для прийому їжі в багатьох сім'ях. Історія знала багато самих різних потрясінь, однак попит на хліб ніколи не падав. Що робить ідею виробництва хліба в міні-пекарнях вельми привабливою? Як м...
Продовжити читання
0
  1631 переглядів

Ротаційні печі - на що варто звернути увагу перед покупкою.

Подові, тунельні, ротаційні або лароконвекціоннние печі виконують, по суті, одну й ту ж задачу - пекти кондитерські та хлібобулочні вироби. Але треба розуміти, що вони різняться конструкцією, ціною та іншими характеристиками. У нашій статті мова піде про ротаційні печі. Сподіваємося, що даний матеріал допоможе вам вибрати ідеальний варіант обладнан...
Продовжити читання
0
  1039 переглядів

Обладнання для випікання хліба

  Обладнання для випічки хліба – це основа успішного хлібопекарського бізнесу. З його допомогою ви не тільки отримаєте найякіснішу продукцію, але й збільшите масштаби її виробництва і заощадите час. Ротаційні печі Ці печі мають великий попит у хлібопекарень, адже вони здатні за один раз випікати 672 одиниць хліба і мають 16 штук піддонів. Завд...
Продовжити читання
1
  3764 переглядів

Промислові міксери

  Промислові міксери - це професійне обладнання, яке ефективно збиває та замішує. На відміну від ручних і звичайних стаціонарних моделей, цей справляється з будь-яким, в тому числі і «важким» тістом, причому робить це ефективно. З їх появою на ринку, вони дуже швидко зайняли лідируючі позиції в рейтингу серед устаткування для виробництва конди...
Продовжити читання
0
  2209 переглядів

Багатоярусна піч

  Що таке піч? Для чого вона може бути використана? Це обладнання, яке має систему нагріву і може приготувати будь-яку страву. Цей пристрій може бути багатоярусним або ж одноярусним. Зазвичай, багатоярусними печами користуються на великих виробництвах, в таких як: хлібозаводи, хлібопекарні, ресторани і т.д. Іноді багатоярусні печі можуть бути ...
Продовжити читання
0
  2259 переглядів

Ціни на тістоділильну машину

  На виробництвах, де виконують продаж хлібобулочних виробів, тістоділильні машини стали великою потребою. Цей пристрій здатний регулювати вагу тіста, округлює тісто і в такій формі нарізає. Залежно від масштабів виробництва, існують різні моделі тістоділильних машин. Останнім часом випічку стали випікати не тільки в пекарнях, а й в ресторанах...
Продовжити читання
0
  2004 переглядів
PDF-Каталог