Хлібопекарське обладнання Кумкая
Україна, м. Київ, вул. Урлівська, 36, оф. 136
E-mail:

Шафи остаточної витримки

Зовнішній вигляд і смакові якості будь-якого хлібобулочного виробу великою мірою залежать від того, як пройшли процеси бродіння і дозрівання тіста. Адже під час формування заготовок з тіста витісняється практично весь оксид вуглецю, його залишається всього лише близько 10 % від необхідного рівня. Тому дуже важливо під час остаточної витримки перед випічкою створити оптимальні умови для дозрівання і бродіння тіста. При сприятливому мікрокліматі заготовки з тіста відновлять порушений при формуванні клейковинний каркас, утворюється пориста структура м'якушки. А поверхня виробу набуває еластичність, стає гладкою і газонепроникною.

 

В умовах промислового виробництва хлібобулочних виробів, для створення оптимальних умов дозрівання тіста, необхідно спеціальне устаткування – шафи остаточної витримки.

 

Переваги використання шаф остаточної витримки.

 

Шафа витримки це допоміжне обладнання для хлібопекарні, за допомогою якого створюються оптимальна температура і вологість для дозрівання тіста. Виключається можливість опадання тіста із-за протягів або інших зовнішніх впливів. Таким чином, процеси бродіння проходять під контролем і ефективно. А, як відомо, основою смачної і ароматної випічки може стати тільки те тісто, яке дозріло. Якщо воно перебродило або не дозріло, не варто очікувати, що випічка вийде смачною і привабливою на вигляд.

 

Як працює шафа остаточної витримки.

 

Конструктивно шафа остаточної витримки являє камеру з алюмінієвих панелей. При цьому шафи можуть мати самий різний розмір, який підбирається для кожного підприємства з урахуванням індивідуальних особливостей виробництва і приміщення. Багато моделей оснащуються дверима з вікном, що дозволяє візуально контролювати процес бродіння тіста. Для того що б всередині камери шафи витримки створити оптимальні для дозрівання тіста умови, використовується таке обладнання як клімат-контроль. Як правило, шафа витримки поставляється разом з клімат-контролем, але при необхідності це обладнання можна купувати і окремо.

 

Клімат-контроль це надійний і практичний пристрій, керований за допомогою простого у користуванні пульта управління. Який можна розміщувати як всередині камери, так і зовні. Після зазначення необхідних рівнів вологості і температури більше не доводиться ні про що піклуватися. Мікроклімат усередині шафи витримки буде залишатися незмінним, не залежно від зовнішніх умов.

 

Сучасні шафи витримки дуже прості і надійні в роботі, вони практично безшумні, завдяки чому створюються комфортні умови праці для персоналу.

Шафи остаточної витримки

Шафи остаточної витримки
  • Висота машини (мм): 2000
  • Ширина машини (мм): 1000-2000
  • Глибина машини (мм): 2500-2800
  • Кількість візків (шт): 2-4
  • Товщина панелей (шт): 60-80
Знижки на хлібопекарське обладнання
×
Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×