Хлібопекарське обладнання Кумкая
Україна, м. Київ, вул. Урлівська, 36, оф. 136
E-mail:
Площа випічки (м2)
Споживана потужність (кВт)

Конвекційні печі

Конвекційні печі, відомі ще як конвектомати, дуже часто стають основою невеликих і середніх пекарень, професійних кухонь ресторанів, кафе, готелів або кондитерських. Таке обладнання дозволяє випікати широкий асортимент хлібобулочних та кондитерських виробів, а також готувати смачні і корисні гастрономічні страви. А ще, конвекційні печі характеризуються великою продуктивністю, але досить скромними в порівнянні з іншими печами, габаритами. Тому для їх установки не потрібно великих площ, що відмінно підходить для міні пекарень або власних виробництв як супермаркетів, так і місць громадського харчування.

 

Принцип роботи та особливості конвекційних печей.

 

В основу роботи конвекційної печі покладено принцип примусового і рівномірного розподілу розігрітого повітря всередині робочої камери печі, або, простіше кажучи, конвекція. Для нагріву використовуються спеціальні нагрівальні елементи (ТЕНи), а за розподіл температур відповідають циркуляційні вентилятори. Як правило, ТЕНи знаходяться у верхній і нижній частині робочої камери печі. Але кількість і розташування нагрівальних елементів, як і вентиляторів, може бути різним і залежить від розміру печі і від кількості та форми дек. Даний метод випічки скорочує необхідний для приготування час в середньому на 15 хв. До того ж приготовані продукти, будь то борошняні вироби або гастрономія, зберігають більше корисних речовин і набувають чудового смаку і аромату.

 

Особливості вибору конвекційних печей.

 

Першим критерієм вибору завжди є необхідний рівень продуктивності і габарити приміщення. Так для кухні у ресторані або готелі цілком може бути досить компактної, можливо навіть настільної моделі конвектомата. Якщо ж підприємство має солідний обсяг продукції, то на допомогу прийдуть більш габаритні і продуктивні печі.

 

Конвекційні печі можуть працювати на різних видах палива: електрика, газ або тверде паливо. Так само покупець може вбирати тип управління піччю, сьогодні доступні печі з електромеханічною, електронною або сенсорною панеллю управління.

 

Для багатьох буде вкрай корисною установка додаткового обладнання такого як парогенератор. Пристрій може бути встановлено практично на будь-яку модель конвекційної печі за бажанням покупця. Парогенератор служить для підтримки певного рівня вологості всередині печі. Таким чином, вдається уникнути пересихання випічки і отримати глянцеву і хрустку скориночку без зусиль.

 

Для хлібопекарні так само може бути дуже корисною конвекційна піч, оснащена шафою для витримки, в якій тісто буде проходити ферментацію. Це дуже вдале рішення, якщо в приміщенні немає місця для ферментаційної шафи.

 

Сучасні конвекційні печі мають привабливий і естетичний дизайн, що дозволяє розташовувати їх на очах у покупців, тим самим збільшуючи попит. Витяжний зонт не допустить поширення в зону біля печі неприємних запахів від процесів горіння, клієнти будуть відчувати лише аромат випічки.

Конвекційна піч LIDER 24

Конвекційна піч LIDER 24
  • Розміри дек (мм): 400х600
  • Кількість дек (шт): 10
  • Довжина (мм): 990
  • Ширина (мм): 1200
  • Висота (мм): 550
  • Площа випічки (м2): 2,4
  • Вид пального: Електрика

Конвекційна піч LIDER 45

Конвекційна піч LIDER 45
  • Розміри дек (мм): 400х600
  • Кількість дек (шт): 16
  • Довжина (мм): 1265
  • Ширина (мм): 980
  • Висота (мм): 2315
  • Площа випічки (м2): 3,84
  • Споживана потужність (кВт): 30
  • Вид пального: газ, електрика

Конвекційна піч LIDER 55

Конвекційна піч LIDER 55
  • Розміри дек (мм): 400х600
  • Кількість дек (шт): 16
  • Довжина (мм): 1265
  • Ширина (мм): 980
  • Висота (мм): 2315
  • Площа випічки (м2): 3,84
  • Споживана потужність (кВт): 30
  • Вид пального: газ, електрика

Конвекційна піч LIDYA 6E

Конвекційна піч LIDYA 6E
  • Розміри дек (мм): 400х600
  • Кількість дек (шт): 6
  • Довжина (мм): 1460
  • Ширина (мм): 970
  • Висота (мм): 1500
  • Площа випічки (м2): 1,44
  • Споживана потужність (кВт): 14,5
  • Вид пального: Електрика

Конвекційна піч LIDYA 10E

Конвекційна піч LIDYA 10E
  • Розміри дек (мм): 400х600
  • Кількість дек (шт): 10
  • Довжина (мм): 1460
  • Ширина (мм): 1050
  • Висота (мм): 1900
  • Площа випічки (м2): 2,4
  • Споживана потужність (кВт): 22,5
  • Вид пального: Електрика
Знижки на хлібопекарське обладнання
×
Повідомлення з сайту
×
Зворотний дзвінок
×