Млини для цукрової пудри
Електрична потужність (кВт)
Продуктивність (кг / год)
Завантаження / вивантаження
Якою б смачною не була булочка, якщо її зовнішній вигляд буде не апетитним, то найбільш імовірно вона так і залишиться лежати на прилавку. Саме тому завжди будь-який пекар намагається, щоб випічка мала глянсову, красиву скориночку. Існує безліч рецептів, хитрощів і вивертів, як зробити так, щоб при вигляді випічки рука сама тяглася до неї. І один з найбільш перевірених і часто використовуваних методів, це посипання поверхні виробів кондитерської цукровою пудрою. Булочки, в білій солодкій пудрі завжди будуть фаворитом у дітей і не тільки у них.
Цукрова пудра так само є ключовим інгредієнтом для приготування цукрової глазурі. А крім того, пудрою часто замінюють цукор в рецептах кремів і солодких сиропів для просочення тортів, та іншої кондитерської продукції, так як дрібні частинки пудри швидше розчиняються.
Деякі кондитерські або пекарні купують уже готову цукрову пудру. Але, якщо цукрова пудра використовується часто і у великих обсягах, то більш вигідним рішенням буде придбання такого устаткування як млин для виробництва цукрової пудри.
Що собою являє млин для виробництва цукрової пудри.
Млини для цукрової пудри відносяться до допоміжного обладнання для хлібопекарень і кондитерських. Ці машини здатні лише за годину зробити 250 кілограмів цукрової пудри. При цьому вони дуже компактні і прості в експлуатації.
Компанія Кумкая випускає кілька моделей млинів для виготовлення цукрової пудри. Загальні риси всіх машин, це висока продуктивність, низьке енергоспоживання, надійність в роботі і легкість в експлуатації. Приймальний бункер для завантаження цукру схожий на величезну воронку. Така форма найбільш зручна і практична для завантаження сировини як вручну, так автоматизовано.
Для невеликих хлібопекарень і кондитерських підійде модель млини для виробництва цукрової пудри PD-01. Вона компактна і не вимагає багато місця у виробничому приміщенні. Завантаження цукрового піску і вивантаження готової цукрової пудри проводиться вручну.
Модель PD-02 може завантажуватися як вручну, коли працівник просто висипає цукор в бункер з мішка, так і автоматично, сировина надходить по конвеєрній стрічці. Готова цукрова пудра надходить в спеціальний візок на коліщатках.
Млин для виробництва цукрової пудри PD-03 дозволить повністю автоматизувати весь процес, виключивши ручну працю як на етапі навантаження сировини, так і вивантаження готового продукту.
Переваги млину для цукрової пудри.
В першу чергу, використання млинів для виробництва цукрової пудри, дозволяє знизити витрати і забезпечити наявність якісної цукрової пудри в необхідному обсязі. По-друге, якісна сировина дозволяє поліпшити якість продукції і розширити асортимент, а відповідно і підвищити прибуток.