Блог компанії Кумкая-Україна

Багатоярусна піч

 Багатоярусна піч

Де використовуються багатоярусні печі і як ними потрібно користуватися?

Багатоярусними печами користуються на професійних виробництвах і вони користуються попитом у хлібопекарень. Ці печі мають багато переваг. В них можна приготувати різні види борошняних виробів одночасно.

Види і особливості багатоярусних печей

Багатоярусні печі розділені на кілька групп, відповідно до виду приготування продукції. До цих груп відносяться: електричні багатоярусні печі, багатоярусні печі на основі каменю, багатоярусні печі з трубчастою системою нагріву, багатоярусні печі з масляним нагріванням, конвекційні печі.

Електричні багатоярусні печі

Ці види печей найбільш популярні на сьогоднішній день. Їх ціна найбільш висока в порівнянні з іншими видами. Особливістю цієї печі є те, що кожен її ярус може працювати окремо від інших ярусів. Ці печі обладнані керамічної системою, що дозволяє теплу поширюватися по всій печі і рівномірно випікати борошняні вироби. Ви можете скорегувати для кожного ярусу окрему температуру і потік пару. Саме тому на кожному ярусі можна приготувати різні види борошняних виробів одночасно. Хліб та інша випічка відправляються в піч за допомогою лопаток. Більш популярними є одноярусні і 4-х ярусні печі.

Конвекційні печі

Робота таких печей ґрунтується на принципі конвекції, тобто все що готується або підігрівається в печі обдувається потоками гарячого повітря. Всередині робочої камери розташовані нагрівальні пристрої і один або два вентилятори, що забезпечують постійну циркуляцію і рівномірний розподіл гарячого повітря. Такий спосіб обігріву дозволяє скоротити час приготування. У нижній частині печі розташована камера попередньої витримки для дріжджових виробів. Ці печі виготовлені з нержавіючої сталі. В якості палива для конвекційних печей може використовуватися електрика, рідке або газоподібне паливо.

Багатоярусні печі з кам'яним подом

Устаткування схоже на старі кам'яні печі. Вони зазвичай 4-х ярусні, оснащені новітньою системою циркуляції тепла і теплостійким кам'яним подом. Завдяки цьому, в кожній камері тепло розподіляється рівномірно, в результаті чого виходить ідеальна випічка. Також, у кожній камері є виробник пару, який працює незалежно один від одного. Це дозволяє одночасно випікати кілька видів виробів.

so-a;��X
0
PDF-Каталог