Блог компанії Кумкая-Україна

Обладнання для хлібопекарень

 Обладнання для хлібопекарень

Обладнання для хлібопекарень і його особливості

Хлібопекарні можуть випікати хліб та інші борошняні вироби за допомогою професійного обладнання, адже воно спрощує цей процес. Кожне устаткування має своє функціональне завдання. Наприклад, деякі допомагають в приготування тіста, інші можуть допомогти у формуванні потрібної форми тіста, а печі випікають хліб.

Як правило, обладнання привезені з-за кордону. Всі частини обладнання зроблені з нержавіючої сталі та алюмінію. Техніка має 2 роки гарантії і в цей період від компанії яка здійснила продаж проводиться техобслуговування і контроль обладнання. Гарантійний термін на обладнання починає діяти з моменту відкриття коробки.

Всі виробництва, які займаються виготовленням борошняних виробів, купують хлібопекарське обладнання. Ціни на таку техніку цілком доступні і вигідні. Компанії час від часу проводять знижки на хлібопекарське обладнання, що прискорює процес продажу обладнання та є вигідним для покупців. Також з боку компаній надаються сервісні послуги і техобслуговування.

Обладнання виготовляється з оригінальних деталей і якісних матеріалів. З цієї причини, при виникненні збоїв в роботі обладнання, несправностей, слід викликати сервісну службу і запчастини повинні замінюватися тільки на оригінальні. Разом з гарантійним талоном ви отримуєте інструкцію по застосуванню пристрою, в якій описуються робоча система пристрою. Ще одним важливим моментом є очищення обладнання, воно повинне проводитися щотижня. Для запуску і використання хлібопекарського обладнання потрібно дотримуватися усіх правил.

Використання хлібопекарського обладнання

Для запуску обладнання для початку потрібно увімкнути пристрій в розетку живлення, 10 хвилин почекати і натиснути на кнопку запуску. Обладнання працює безшумно і не видає жодних звуків і вібрацій під час роботи. Також це обладнання споживає мало електроенергії, що є великим плюсом для великих хлібопекарень.

0
PDF-Каталог