Блог компанії Кумкая-Україна

Обладнання для міні пекарень

 Обладнання для міні пекарень

Обладнання для пекарень і їх технічні характеристики

Хлібопекарське обладнання стало великим помічником пекарів і невід'ємною частиною пекарень. Це обладнання легко забезпечує виробництво хлібобулочних виробів. За бажанням, можна придбати обладнання у повній комплектації (набором). Крім того, все обладнання покрите 2-х річною гарантією. Гарантійні умови активуються з початку використання обладнання.

Компанія здійснює продаж обладнання, виконує всі технічні обслуговування і ремонт устаткування. При виникненні будь-яких питань або проблем пов'язаних з обладнанням, ви завжди можете вирішити ці моменти за допомогою телефонної підтримки.

Виготовлення борошняних виробів, є важким процесом і займає багато часу. Але за допомогою хлібопекарського обладнання цей процес здійснюється просто і за короткий час.

Запчастини обладнання повинні замінюватися на оригінальні деталі. Вони повинні бути виготовлені з якісного матеріалу. В іншому випадку, це може привести до погіршення роботи пристрою. Чистка обладнань також є надзвичайно важливим моментом. Очищення повинно здійснюватися за допомогою м'якої тканини. Існують окремі обладнання для бродіння тіста, для поділу тіста, для формування тіста. Всі ці обладнання можуть бути доставлені у повному складі.

У разі, якщо ви не задоволені роботою обладнання, є можливість повернути або обміняти його на інше. Крім того, устаткування доставляється протягом 1, 2 робочих днів, транспортні витрати за доставку оплачує компанія, яка здійснює продаж. Обладнання доставляється в закритих коробках. Для використання обладнань потрібно користуватись інструкцією. Якщо всі умови будуть правильно виконані, техніка буде працювати в безперебійному режимі.

Робоча система обладнань

Обладнання використовується в області хлібопекарського виробництва, побудоване на основі професійної електронної системи. Для підключення (для запуску) обладнання, його слід увімкнути в розетку з електричною потужністю 220 Вольт. Потім використовуйте обладнання в потрібній вам потужності. Техніка працює в тихому режимі. Для отримання додаткової інформації про користування, ви можете звернутися до інтернет – сторінки виробника. Всі хлібопекарські обладнання споживають мало енергії. З огляду на всі ці особливості, можемо сказати, що придбання обладнань для пекарень, є вигідним вкладенням.

0
PDF-Каталог