Блог компанії Кумкая-Україна

Обладнання для замішування тіста

 Обладнання для замішування тіста

Якщо ви вирішили відкрити виробництво з виготовлення борошняних виробів, вам необхідно придбати професійне хлібопекарське обладнання, в тому числі і тістомісильну машину. Щоб під час процесу замішування тісто не злипалося, потрібно купувати високоякісну техніку.

Така машина вигідна для виробництва з випуску борошняних виробів, адже вона значно спрощує роботу персоналу і процес замішування тіста проводитися максимально за короткий час. Наявність гарантійного талону надає можливість користуватись сервісними послугами і техобслуговуванням. Це обладнання виготовлене з нержавіючої сталі і ціни на нього досить вигідні.

Як правильно обрати тістомісильну машину?

Для безперебійного режиму роботи обладнання, потрібно обирати професійні машини, які підходять під масштаби вашого виробництва. При придбанні машини з не високою потужністю, вона не зможе якісно замісити тверді види тіста і можна зіпсувати вінчики машини. Тому потрібно використовувати обладнання відповідно до їх технічного призначення. Для цього зверніть увагу на потужність двигуна і розмір резервуару машини, чим він більший - тим більше тіста ви зможете замістити. Чаша обладнання і вінчики міксеру повинні обертатися в одному напрямку. Це полегшує процес замішування і споживає менше енергії.

Яка максимальна ємність обладнання?

Для великого виробництва, де є потреба в безперервному режимі роботи обладнання, доступні машини, які здатні за один раз замішувати 500 кг тіста. Для тих, хто хоче придбати машину зі стандартною ємністю, доступні тістоміси від 100 до 300 кг тіста. Машини з чашами на 500 кг і 600 кг тіста підходять для великих підприємств. Всі види тістомісильних машин покриті гарантійним терміном і для них надається техобслуговування.

pan lang=RU sK=�#CY.
0
PDF-Каталог