Блог компанії Кумкая-Україна

Печі для кондитерських виробів

 Печі для кондитерських виробів

Кондитерські печі та їх особливості

Кондитерські печі необхідні для приготування солодощів, кондитерських виробів. У таких печей вищий рівень робочої системи та широкий об'єм, що надає можливість приготувати приблизно до 1000 одиниць кондитерських виробів. Крім того, вони досить прості у використанні і користуються великим попитом, адже значно полегшують роботу пекарів.

У порівнянні з печами, зробленими в останні роки, ця піч працює на систематичній основі. Ці печі покриті 2-х річною гарантією. Протягом гарантійного терміну, за технічним обслуговуванням і перевіркою обладнання, можна звертатись до свого постачальника. Кондитерська піч - це машина, яка імпортується з-за кордону. Вона працює на електриці і дуже економна. Однією з особливостей цієї печі є те, що вона працює в безшумному режимі.

Чистка печі, є надзвичайно важливим елементом. Після приготування кондитерських виробів, слід внутрішню частину печі протерти вологою і м'якою тканиною. Це продовжить службу печі, і вона буде працювати в безперебійному режимі. При виявленні несправностей печі, необхідно викликати сервісну службу, яка замінить деталі печі на оригінальні. Послуги сервісної служби є безкоштовними в період гарантійного терміну. З моменту відкриття коробки починає діяти гарантійний термін.

У печей великі камери для випікання, що дуже підходить для випікання великої кількості кондитерських виробів.

Використання кондитерських печей

По-перше, потрібно розмістити піч в потрібне вам місце. І разом з гарантійним талоном ви отримуєте інструкцію по використанню печі. В інструкції описується вся робоча система печі. Спершу увімкніть обладнання в електричну розетку і почекайте пару хвилин. Потім встановіть потрібну температуру для виготовлення кондитерських виробів і після піч буде готова до використання. Устаткування здатне працювати 24 години без перерви.

Також є у цих печей економний режим, який забезпечує більшу економію електроенергії. Ще варто відзначити, що піч виготовлена ​​з нержавіючої сталі. Крім того, має кнопку безпеки, при виявленні проблем ви можете зупинити роботу печі миттєво. Також, в налаштуваннях, можна обрати вид кондитерського виробу. Ця функція з'явилася нещодавно.

�0�V
0
PDF-Каталог