Блог компанії Кумкая-Україна

Промислові міксери

 Промислові міксери- це професійне обладнання, яке ефективно збиває та замішує. На відміну від ручних і звичайних стаціонарних моделей, цей справляється з будь-яким, в тому числі і «важким» тістом, причому робить це ефективно. З їх появою на ринку, вони дуже швидко зайняли лідируючі позиції в рейтингу серед устаткування для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів.

При купівлі такого міксера, варто вибирати найкращі професійні моделі і тоді пристрій буде служити довгі роки. Помилки, що виникають в роботі техніки, призводять до уповільнення терміну служби обладнання і до фінансових втрат.

Промислові міксери є невід'ємною частиною хлібопекарень. Вони відіграють важливу роль в приготування тіста або крему і можна сказати, що це найбільш важлива машина, яка виконує етап обробки сировини. Ці машини дуже потужні і здатні замішувати різні види тіста.

При виборі варто врахувати об'єм чаші міксеру, який підійде під масштаби вашого виробництва, а також обов'язково зверніть увагу на потужність. Міксери повинні бути виготовлені з нержавіючої сталі.

Які є особливості промислового міксера?

• Вони не іржавіють і мають статичну властивість

• Працює досить тихо і без будь-якої вібрації

• Має здатність замішувати і тверде тісто, тому при виборі міксера, зверніть увагу на стійкість вінчика

• Може працювати безперервно на великих виробництвах

• Особливо важливо, щоб такі види міксерів були виготовлені саме з нержавіючої сталі і це стосується не тільки основи міксера, але і всіх інших його деталей

• Повинен показати швидку і надійну роботу.

Ці промислові міксери можуть змістити як мінімум 100 кг тіста за один раз.

0
PDF-Каталог