Блог компанії Кумкая-Україна

Промисловий міксер

 Промисловий міксер

Де використовуються промислові міксери?

Таке обладнання користується попитом на великих підприємствах, таких як хлібзаводи, пекарні, кондитерські, ресторани, кафе та інші харчові виробництва.. Міксер здатний змішувати компоненти до однорідної консистенції, він економить час і покращує якість продукції. Не якісно змішані компоненти впливають на смак випічки і можуть залишити погане враження у клієнтів. Тому виробництвам потрібно купувати якісні промислові міксера.

Які існують види промислових міксерів?

За допомогою міксерів підприємство може збільшити асортимент випічки і збільшити продаж. Найбільш популярним є міксер з 60-ти літрової чашею. Обсяг чаші промислових міксерів варіюється від 5-ти до 60-ти літрів. Виробництво обирає обсяг чаші під масштаби свого підприємства. Потужність міксера: 1.0-1.5-1,8 kВт 950-1450-2850 D / Dk 380 Вт. Потужність двигуна пропорційна швидкості міксера. Якщо потужність міксера висока, то і однорідність продукції також буде на високому рівні. Ці міксера мають подвійну швидкість.

Також ці міксера мають 2 вінчика, що сприяє кращому змішуванню різних сумішей. Також, ще одним важливим моментом у промислових міксеров є панель безпеки. Її наявність є обов'язковою. Чаша міксера обов'язково повинна бути виготовлена з нержавіючої сталі. В іншому випадку це може зашкодити здоров'ю.

0
PDF-Каталог