Блог компанії Кумкая-Україна

Спіральний міксер

 Спіральний міксер

При відкритті таких підприємств як хлібопекарні, кондитерські, слід купувати багато професійного обладнання. Є багато типів і моделей хлібопекарського обладнання. Вибір правильного обладнання впливає на продуктивність підприємства і на якість продукції. Випуск і продаж якісної та смачної продукції є найважливішим аспектом виробництва. Тому придбане промислове обладнання повинно бути професійним та виготовленим з якісних матеріалів.

До професійного устатковання відноситься і спіральний міксер. Особливість цього обладнання полягає в тому, що заміс тіста здійснюється в найкоротший час. Інтенсивне замішування покращує якість випічки продукції. Всі елементи машини контактують з тістом і захисна решітка зроблена з нержавіючої сталі. Легка в переміщенні машина фіксується в потрібному місці. Камера змішувача тістоміса обладнана кришкою, що не дозволяє випадати борошну і тісту з діжі.

Багато хлібопекарень купують такі моделі міксерів замість тістомісильних машин. Ці міксери багатофункціональні і діляться на 2 види: спіральні міксери та планетарні міксери.

Які переваги використання спіральних міксерів?

У спіральних міксерів є багато переваг і завдяки ним цей вид міксера є найбільш затребуваним. Найбільшою перевагою є час. Змішує тісто за дуже короткий термін, що є великим плюсом для виробництва. Друга перевага-це обсяг роботи міксера. Це обладнання здатне змішувати велику кількість тіста всього за 15 хвилин. А це означає отримання більше продукції і збільшення обсягів продажу.

На що слід звертати уваги при придбанні спірального міксера?

Слід звертати увагу на матеріал з якого виготовлено обладнання. Він повинен бути з нержавіючої сталі, це запорука довгої роботи міксера. І діжа і вінчики міксеру повинні бути з нержавіючої сталі. Також, таке повинне бути безшумним.

Ціни на спіральні міксери

Ціна на міксери змінюються в залежності від об'єму і кількості кілограмів тіста, які здатний замісити міксер. Таке обладнання може змішувати від 10 до 100 кг тіста. 

0
PDF-Каталог