Блог компанії Кумкая-Україна

Тістомісильна машина

 Тістомісильна машина

Тістоміс виконує складну і кропітку роботу, яка в минулому була покладена на плечі працівників. Тістоміс - це обладнання для пекарень і кондитерських, яке істотно спрощує і прискорює процес замішування тіста. На відміну від ручного замішування, автоматизована машина дозволяє в короткі терміни отримати десятки і навіть сотні кілограм якісного тіста, істотно спрощуючи роботу персоналу. Великим попитом користуються машини з високою потужністю двигуна. Чим більше потужність - тим більше тіста ви отримуєте в ході її роботи.

Тістомісильна машина потрібна не тільки в пекарні або кондитерському цеху, але і в ресторані, кафе, булочній або піцерії. Цей професійне пристрій дозволяє швидко, рівномірно, без грудок перемішати інгредієнти для різного типу тіста, ретельно його замісити, і, що найголовніше, зробити це швидко і без участі людини.

• Працює без жодних збоїв, технічних порушень і не втратить своїх властивостей. Підходить для виробничих підприємств, де потрібна безперервна робота машини.

• У якості продукції, тістоміс відіграє важливу роль.

Головні аспекти, на які варто звернути увагу при виборі тістомісильної машини

Вибираючи тістомісильник, в першу чергу звертають увагу на об'єм діжі. Але цей параметр залежить від розмірів підприємства і масштабів виробництва, для якого планується використовувати тістоміс. Діжа повинна бути вироблена з якісної нержавіючої сталі.

Чому обладнання повинно бути з нержавіючої сталі?

Додана в діжу вода, борошно, повинні бути замішані кращим чином. Так як крюк машини знаходиться весь час в контакті з продуктами харчування, покриття покриття має бути з нержавіючої сталі. В протилежному випадку це може зашкодити вашому здоров'ю і здоров'ю ваших клієнтів.

0
PDF-Каталог