Тістомісильна машина
У приготуванні хліба добре замішане тісто є надзвичайно важливим елементом. Всі інгредієнти повинні бути змішані до однорідної консистенції, адже це безпосередньо впливає на якість майбутньої продукції і на її смак. Саме тому, тістомісильна машина одне з необхідних обладнань. День за днем, з розвитком технологій, розвивається і обладнання, яке здатне виконувати роботу з мінімальним втручанням людей. Великою перевагою такого обладнання є економія часу.
Види тістомісильних машин
Існують фіксовані і рухомі моделі тістомісильних машин. Також є спіральні міксери.
• Спіральний міксер з фіксованою чашею. Завдяки вигнутій поверхні обладнання тісто не рветься і не випадає з чаші. Цей міксер здатний змішувати тісто до однорідної консистенції. Устаткування працює в тихому режимі. За допомогою таймеру, тісто можна замішувати поступово, в декілька підходів. Під час відкриття кришки обладнання, робота машини автоматично припиняється. Оснащені колесами міксери можуть легко переміщатися в потрібне вам місце.
• Спіральні міксери з пересувною чашею. Ці міксери мають дві різні моделі: односпіральні міксери та двохспіральні. Односпіральні з пересувною чашею мають ті ж особливості і характеристики, що і спіральні міксера з фіксованою чашею. Однак, крім цих основних функцій, має верхній і нижній автоматичний гідравлічний рухомий корпус. Через те, що легко переміщається, робить роботу набагато практичнішою. А двохспіральні міксери, завдяки наявності подвійного замішування,за короткий термін виконують свою роботу і економлять час.
• Тістомісильна машина. Її чаша і вінчики виготовлені з нержавіючої сталі. Є машини від 50 кг до 500 кг ємності. Вони можуть бути доставлені як в розібраному вигляді, так і в зібраному.