Блог компанії Кумкая-Україна

Тістоокруглювач

 Тістоокруглювач

Ця машина входить в число необхідних обладнань для пекарень. Тістоокруглювач- це апарат, який призначений для процесу округлення тіста, що в результаті підвищує якість хлібобулочних виробів. Дане обладнання застосовується в пекарнях в лінії підготовки тіста для подальшого приготування. Принцип роботи тістоокруглювача полягає в тому, що заготовки, потрапляючи на дно чаші цього пристрою, починають переміщатися вгору-вниз по нерухомому спіральному жолобу, розташованому над чашею, роблячи при цьому обертальні рухи навколо своєї осі. Таким чином, заготовки стають округлими і з них надалі легко виходять вироби потрібної форми. Округлювач тіста за одну годину може округлити від 150 кг до 300 кг тіста. За рахунок установки потрібної ваги (грамів) все вироби виходять однаковими за розмірами і формами. Ціна на ці машини варіюються в залежності від якості обладнання, від характеристик та потужності. Також вони покриті гарантією.

На які характеристики слід звернути увагу при покупці тістоокруглювача?

В першу чергу, потрібно врахувати вимоги вашого виробництва і вибирати машину з об'ємом, який буде підходити під масштаби вашого підприємства. Великим виробництвам слід купувати тістоокруглювач з високою потужністю, які можуть округлити більше 200 кг тіста за одну годину. Завдяки механічним кнопкам, що знаходяться на машині, ви зможете встановити потрібну вам вагу (грами) продукції.

Матеріал, з якого виготовлене обладнання, має бути нержавіючим. Холодна і тепла подача повітря також має важливе значення. Моделі, в яких головка машини крутитися навколо своєї осі, підходять виробництвам де потрібно безперервна робота. Ще така машина заощаджує електроенергію та працює в тихому режимі.

Від чого залежить ціна обладнання?

• В першу чергу це об'єм обладнання.

• Швидкість роботи округлювача і вага (установка грамів) також впливає на ціну.

• Розмір резервуара для входу тіста.

• Величина резервуара для виходу тіста.

• Зовнішній вигляд обладнання також може частково впливати на ціну.

• Функціональні характеристики машини можуть визначати ціну на неї.

Якщо уважно вивчити всі особливості і характеристики тістоокруглювача, можна придбати якісне обладнання. Дане устаткування покрите гарантійним терміном.

R(�/#Y
0
PDF-Каталог