На виробництвах, де виконують продаж хлібобулочних виробів, тістоділильні машини стали великою потребою. Цей пристрій здатний регулювати вагу тіста, округлює тісто і в такій формі нарізає.
Залежно від масштабів виробництва, існують різні моделі тістоділильних машин. Останнім часом випічку стали випікати не тільки в пекарнях, а й в ресторанах. Купуючи це обладнання ви значно економите час, вам не доведеться різати тісто і зважувати вручну, це все робить обладнання одним натисканням на кнопку. Може працювати в безперервному режимі.
Які є особливості тістоділильних машин?
• Повинні різати тісто так, щоб не пошкодити його
• Швидкість і функція різання повинна працювати бездоганно
• Кожна машина повинна виконувати свої специфічні параметри
• Устаткування має бути з нержавіючої сталі
• Повинен відповідати стандартам харчової безпеки
Які додаткові функції впливають на ціну машини?
Виробництва великих масштабів, з великою кількістю продажів повинні купувати машини, які здатні працювати в безперервному режимі, з великою потужністю двигуна і при цьому споживати мало енергії. І матеріал з якого виготовлена машина повинен бути з нержавіючої сталі. Всі ці аспекти впливають на ціну обладнання. Оскільки устаткування електронне, то при зменшенні масла в машині, обладнання здатне дати попередження про це. Легко очищується.
8�rEW